Om mig

Årsta, Stockholm
Ställer upp som kandidat till riksdagen och landstinget åt Folkpartiet i Stockholm. Åsikterna i bloggen är mina egna.

måndag 9 november 2009

Bra med Lidl i Årsta

Lidl lägger ner butiker i Stockholm. Men i Årsta har man nyligen slagit upp portarna till en Lidl-butik. Årsta är en växande stadsdel så därför prioriterar nog Lidl att finnas här. Det känns bra. Nu finns det två mataffärer nästan intill varandra vid Årsta torg. På Ica vet man vad man får. Lidl är billigare.

Dessutom är det alltid lite roligare att handla på Lidl, jag kommer alltid därifrån med lite saker som jag inte tänkt köpa - t.ex. lite tysk kalkonmortadella till en skumt billig penning. Men har man en spikad inköpslista till flickvännens middagsbeställning, ja då finns det säkra alternativet. Fler butiker till Årsta är bra, såväl tyska lågpriskedjor som lokala affärer.

2 kommentarer:

  1. Lidl, en mataffär? Nä, snarare en ful lagerlokal, som säljer saker man med stor tvekan stoppar i sig. Inte ens spolarvätska från Lidl är pålitlig. Grönsakerna andas kemikalier och fallfrukt.
    Inte ett varumärke som är känt så långt ögat når och reklambladet påminner mig om amerikansk TV-reklam för hemmafruar.
    Vad är Lidl? Allt utåt, men tom lagerlokal där man blir deprimerad. Att handla där gör en inte glad. De som gillar halvfabrikat av okänt urspung kan spara en slant och kanske även med tiden köpa en urna på Lidl för sista vilan.

    SvaraRadera
  2. Så Lipton är okänt för dig? Likaså Coca Cola? Eller vad sägs om Arla mjölk?

    Lidl har till skillnad från Konsum och ICA inga gamla rester i sina butiker utan färska prylar och för Årsta ett välbehövligt inslag av konkurrens (till ICA butiken vid rondellen som tar överpriser på precis allt).

    SvaraRadera