Om mig

Årsta, Stockholm
Ställer upp som kandidat till riksdagen och landstinget åt Folkpartiet i Stockholm. Åsikterna i bloggen är mina egna.

söndag 22 augusti 2010

Liberala vindar

Ny Sifo-mätning ger alliansen egen majoritet, SD under 4-procentsstrecket och FP ökar med en procent. Ju närmare valet kommer, destu tydligare blir det vad väljarna prioriterar. Alliansens fokus på att skapa förutsättningar för fler att arbeta får ett stort gehör hos allmänheten, inte minst då linjen har upprätthållts under en historiskt svår lågkonjunktur.

Alternativen blir allt tydligare; alliansens reformer skulle rivas upp om de rödgröna vann, samtidigt som oppositionen inte lyckats formulera en tydlig politik som skulle skapa förutsättningar för fler jobb.

Valrörelsen drivs inte bara genom Stockholms morgontidningar. På ställen som Nybro marknad utanför Kalmar och Fristadstorget i Eskilstuna diskuterar folk frågor som berör deras vardag. Dagis, parkeringsplatser, löner.

Jag hoppas att det blir diskussion kring politiken i Årsta. Jag tycker exempelvis att det är viktigt att vi får ett tryggare Årsta, inte minst nära Gullmarsplan, där det skulle behövas ett mobilt poliskontor. Varför inte inrätta ett strandbad längs med Årstaviken nedanför Årstaskogen? Det finns en rad företagare i Årsta, men de måste få bättre förutsättningar och vi måste attrahera fler. Vilka frågor tycker du är viktiga för Årsta?

DN, DN ledare, SvD

1 kommentar: